Gå direkt till sidans innehåll

Kundträff: Förändringar i Koladas Agenda 2030-jämförelse

Delmål SE. 9. 15

Eftersom flera missade vårt uppskattade webbinarium om förändringarna i Koladas Agenda 2030-jämförelse har vi bokat in nytt tillfälle där vi visar och diskuterar de nya nyckeltalen som RKA tagit fram för att följa upp Agenda 2030 på kommunnivå.

För några veckor sedan presenterade RKA reviderade nyckeltal i databasen Kolada som stöd för arbetet med Agenda 2030. Det är 39 nya nyckeltal och 18 nyckeltal som tas bort. Vi hade då en användarträff för alla som ville höra mer om förändringarna och vad som kan vara intressant att uppdatera i ens egen barometer.

Eftersom flera inte kunde närvara på den senaste träffen så anordnar vi ytterligare ett tillfälle. Denna gång har vi bokat in 6 december klockan 11.00.

Är du intresserad av att delta kan du maila oss på info@miljobarometern.se eller höra av dig till någon av oss direkt. Kan du inte den 6 december får du gärna meddela det så försöker vi hitta en annan tid.

När man skapar en Agenda 2030-redovisning är Koladas nyckeltalsurval en bra startpunkt, som sedan kan kompletteras med egna mätningar och lokala prioriteringar. Med vår nya importfunktion hämtas data enkelt direkt från Koladas databas till barometern.

Uppdaterad: 2024-06-13