Gå direkt till sidans innehåll

Öppen demovisning: Att följa upp program och planer!

Delmål SE. 9. 16

Betyder början av året kanske att du sitter med uppföljning av kommunens utveckling? Vi bjuder in till en öppen demovisning av hur vårt verktyg kan förenkla uppföljningen.

Tid:
Klockan 11.00 onsdag 31 januari

Plats
Online via Zoom


Betyder början av året kanske att du sitter med uppföljning av kommunens utveckling? Vi bjuder in till en öppen demovisning av hur vårt verktyg kan förenkla uppföljning och dessutom skapa en transparent och lättillgänglig redovisning som fler kan ha nytta av.

Denna demo kommer ha fokus på hur verktyget underlättar att samla in alla siffror och bedömningar som behövs för att följa upp kommunens program, planer, mål och arbete och hur samma siffror eller bedömning kan användas i olika redovisningar på samma gång.

Vad gör vårt verktyg?

Miljöbarometern är ett flexibelt digitalt verktyg för kommuner och organisationer som vill ha en transparent och tydlig webbredovisning. Vi hjälper till att bygga upp en redovisningsstruktur som både går ner på detaljnivå och tydliggör den övergripande utvecklingen. Med vårt användarverktyg kan du som ska samla in information intern skicka ut en länk direkt till användarna som endast ser sina egna ansvarsområden och själva kan redigera, granska och godkänna sina sidor. Du kan också skriva ut grundstrukturen till en årsrapport i Word med alla texter och diagram när rapporteringen är färdig.

Anmälan

Anmäl dig för en öppen demovisning genom att maila oss på info@miljobarometern.se.

Uppdaterad: 2024-06-13