Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

IT-verktyg för miljöredovisning på webben

Jämföra kommuner

När det finns nyckeltal som är gemensamma för flera kommuner eller när en undersökning av flera kommuner görs kan Miljöbarometern användas för att redovisa resultatet. På så sätt kan kommuner jämföras utifrån hur de arbetar med miljö och hållbar utveckling.

Jämför kommuners miljöarbete

Jämförelser är viktiga för att visa hur kommunen eller organisationen ligger till i förhållande till andra. Med Miljöbarometern kan ni enkelt visa utvecklingen i den egna verksamheten i förhållande till andra jämförbara verksamheter. Man kan exempelvis skapa en gemensam miljötillståndsredovisning för flera kommuner.


Mer information

Nyheter i urval

Aktuell hållbarhet väljer Miljöbarometern

Sveriges kommuner miljörankade

2016-06-29: Tidningen Aktuell Hållbarhet rankar för åttonde året i rad Sveriges miljöbästa kommuner. Med hjälp av Miljöbarometern kan du ta reda på hur din kommun ligger till och vad den fått poäng på. Vi gratulerar Västerås, Lomma och Upplands-Väsby till topplatserna!

Gå direkt till...

Ekokommunernas gröna nyckeltal

Ekokommunernas gröna nyckeltal

Sveriges Ekokommuner har valt ut tolv gemensamma nyckeltal för att följa miljöutvecklingen. Med hjälp av Miljöbarometern kan medlemmarna följa utvecklingen i den egna kommunen och jämföra sig med varandra.

Miljön i östra Skaraborg

Miljön i östra Skaraborg

Här redovisas miljötillståndet för kommunerna Skövde, Falköping, Hjo, Tibro och Karlsborg. Miljöutvecklingen kan följas inom nio olika områden och ett stort antal indikatorer.

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05