Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

IT-verktyg för miljöredovisning på webben

Utmärkelser

Nyheter från Miljöbarometern. Kategori: Utmärkelser

Mer information

Nyheter i urval

Rösta på finalisterna i Earth Hour City Challenge

Rösta på finalisterna i Earth Hour City Challenge

2013-03-10: Tre miljöbarometerkommuner har gått till final i Earth Hour City Challenge; Stockholm, Malmö och Oslo. Nu kan du rösta på den kommun som du tycker bäst förtjänar utmärkelsen. Vinnaren tillkännages i Malmö den 19 mars.

Bästa kommunerna använder Miljöbarometern

Gör som Sveriges miljöbästa kommuner

När tidningen Miljöaktuellt i somras publicerade sin rankning av Sveriges miljöbästa kommuner stod det klart att topplatserna återigen gått till kommuner med Miljöbarometern. Alla de fem toppkommunerna i rankningen använder vårt verktyg. Det visar att de som kommit längst med miljöarbetet också prioriterar god miljökommunikation och ett tydligt uppföljningsverktyg.

Miljöbarometern till semifinal i Guldlänken

Miljöbarometern till final i Guldlänken

2012-05-08: Stockholms miljöbarometer är en av 4 e-tjänster och webbverktyg som gått till final i tävlingen Guldlänken. Guldlänken belönar den mest innovativa e-förvaltningsutvecklingen för offentlig verksamhet och är ett initiativ från Vinnova, E-delegationen och Sveriges Kommuner och Landsting.

Gå direkt till...

Prisutdelning miljöbästa kommuner

Ledande miljökommuner använder Miljöbarometern

2009-07-28: Tidningen Miljöaktuellt korar Helsingborg, Stockholm, Sundsvall och Malmö till Sveriges miljöbästa kommuner 2009. Samtliga använder Miljöbarometern för uppföljning och redovisning av sitt miljöarbete. Läs mer om utnämningen på Miljöaktuellts webbplats.

Stockholm utses till Europas miljöhuvudstad

2009-02-23: I hård konkurrens med flera stora städer har Europeiska kommissionen utsett Stockholm till Europas första miljöhuvudstad 2010. På Stockholms miljöbarometer redovisas de miljöindikatorer som ingick i ansökan. Läs mer om utnämningen på EU-kommissionens webbplats.

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05