Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

Et IT-verktøy for miljøpresentasjon på internett

Pressemeldinger

Pressemeldinger fra Miljøbarometeret

Mer informasjon

Gå rett til...

Följ utvecklingen av Malmös miljömål

2011-11-02: Från och med idag kan alla malmöbor och andra intresserade följa utvecklingen i arbetet för att nå Malmös miljömål på nätet i Malmös miljöbarometer.

Nu publiceras Borås Miljöbarometer

2011-10-31: Nu kan alla Boråsare ta del av kommunens miljöutveckling med hjälp av verktyget Miljöbarometern. Miljöbarometern är en resurs för alla som söker fakta om miljösituationen i Borås eller vill veta mer om kommunens miljöarbete.

Uddevalla kommun redovisar miljöarbetet på webben

2011-10-03: Nu erbjuder även Uddevalla kommun sina invånare att ta del kommunens miljöarbete via verktyget Miljöbarometern. Miljöbarometern visar på ett lättfattligt sätt hur bra Uddevalla ligger till i olika miljöfrågor.

Sveriges kommuner miljörankade, 2011

2011-08-10: Lund är Sveriges miljöbästa kommun, därefter kommer Örebro och Malmö. Detta visar tidningen Miljöaktuellts årliga kommunrankning. Nytt för i år är att resultatet redovisas i en sökbar databas på webben. Här kan du kolla resultatet för din egen kommun eller följa utvecklingen fråga för fråga.

Nu publiceras Jönköpings Hållbarometer

2011-07-11: Vill du veta hur miljön i Jönköping utvecklas? Vill du ta del av kommunens hållbarhetsarbete? Med hjälp av den nya webbtjänsten Hållbarometern kan du själv analysera och följa utvecklingen, det vill säga, den hjälper dig att mäta trycket i den hållbara utvecklingen i Jönköping!

Nu publiceras Kristianstads miljöbarometer

2010-12-06: Vill du veta hur miljön mår i Kristianstad? Har du funderat över luftkvaliteten eller hur det går för hotade arter i vattenriket? Då är miljöbarometern något för dig.

Pulsen är hög på Helsingborgs miljöarbete

2007-04-13: Miljöarbetet i Helsingborg går åt rätt håll, mot en bättre miljö. Det kan du se om du går in på Helsingborgs miljöbarometer som idag har lanserats på Internet.

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05