Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

IT-verktyg för miljöredovisning på webben

Ny medarbetare till Miljöbarometern

Johanna EdestavVi välkomnar Johanna Edestav, nyanställd miljökonsult på Miljöbarometern. Johanna är miljövetare och kommer närmast från Järfälla kommun.

Johanna har tidigare jobbat på Järfälla kommun som miljöhandläggare. I Järfälla har hon haft flera olika arbetsuppgifter. Hon har bl.a. jobbat med utredningar, uppföljning av miljöplanen, miljöstatistik samt avfallsfrågor. Men helt och hållet har hon inte lämnat Järfälla, Johanna ansvarar fortfarande för uppföljningen av miljöplanen, men nu som konsult via Miljöbarometern.

I grunden är Johanna miljövetare. Hon pluggade Miljö och utveckling på Södertörns högskola som är en tvärvetenskaplig utbildning. Hon har därför bred kunskap inom miljöområdet.

De frågor som Johanna brinner lite extra för är uppföljning och hållbara transporter. "Vi står inför en stor utmaning att minska vår påverkan från transporter, vilket också är spännande då jag tror att mycket hänger på att ändra sitt tänk och bryta den hektiska livsstil som vi lever i idag." säger Johanna.

I och med rekryteringen har vi nu utökade möjligheter att hjälpa våra kunder med datainsamling, miljöredovisning och miljöutredning. Kontakta gärna Johanna för mer information. johanna.edestav@miljobarometern.se

Vi hälsar Johanna varmt välkommen till Miljöbarometern!

Relaterade sidor

Uppföljningar

Miljöredovisa på webben!

Huvudområden

Senaste nytt om Miljöbarometern

Delområden

Övriga nyheter

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05