Gå direkt till sidans innehåll
Miljöbarometern logo

IT-verktyg för miljöredovisning på webben

Frameworks ny återförsäljare i Norge

2012-02-21

FrameworksVi är mycket glada över att tillkännage ett samarbete mellan Miljöbarometern Sverige och norska Frameworks. Samarbetet innebär att Frameworks blir exklusiv återförsäljare av Miljöbarometern i Norge.

Från och med idag hänvisas nya kunder i Norge att ta kontakt med Frameworks för information om Miljöbarometern, demonstration av verktyget, support eller andra frågor. Att Frameworks blir återförsäljare av Miljöbarometern innebär att norska kunder kommer att få tillgång till support, information och utbildning på norska av konsulter med lång erfarenhet av miljö- och klimatkommunikation på webben.

Frameworks är Norges främsta webb- och miljökommunikationskonsult . De har byggt webbplatser för redovisning av nationell miljöstatus i Norge, miljöstatus i Sydafrika och miljöstatus i Abu Dhabi och utvecklat verktyg och portaler för redovisning av lokal och regional miljöstatus i norska fylken och kommuner. Frameworks har kunder på alla nivåer i norsk miljöförvaltning och levererar också projekt och tjänster till FN:s internationella miljöprogram UNEP.

- Vi ser ett stort intresse för att effektivisera och utveckla arbetet med miljöredovisning i Norge. Miljöbarometern är ett utmärkt och komplett verktyg för att redovisa miljöstatus och miljömål i kommuner och företag, säger Geir Andrew, VD på Frameworks AS.


Kontaktperson: Geir Andrew
Epost: geir.andrew@frameworks.no
Telefon : +4797638028

Läs mer om Frameworks

Relaterade sidor

Uppföljningar

Miljöredovisa på webben!

Huvudområden

Senaste nytt om Miljöbarometern

Delområden

Övriga nyheter

Miljöbarometern Sverige AB | info@miljobarometern.se | 08-720 35 05